Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Δήλωση στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης από πρωταθλητή του taekwondo itf

Έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε την δήλωση στήριξης του Γιώργου Μπέικου, αθλητή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019 όπου κατέκτησε την 1η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία των ομαδικών μαχών ανδρών, Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κατηγορία των -75κ εφήβων στο ομαδικό αγώνισμα των εναέριων τεχνικών το 2016, Πανελλήνιου πρωταθλητή ανδρών για το 2019 και εφήβων το 2015, και πολλές ακόμα χρυσές διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα:

«Κατοικώ στα Μετέωρα και είμαι δημότης στον Δήμο Παύλου Μελά. Γεννήθηκα το 1999 και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το taekwondo itf σε ηλικία 4 ετών. Σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας βλέπουμε ότι το να επιλέγουμε πάντα το μικρότερο κακό κάνει τα πράγματα χειρότερα, τους έχουμε δοκιμάσει όλους και το μόνο που μας αποδεικνύουν συνεχώς είναι ότι η αντιλαϊκή πολιτική δεν θα σταματήσει ποτέ.
Για μας δε, τα άτομα που ασχολούμαστε με τον πρωταθλητισμό η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Η κοινωνία δεν στηρίζει την προσπάθεια μας ούτε στο ελάχιστο, ο αθλητισμός εμπορευματοποιείται μέρα με την μέρα και στρεφόμαστε σε ιδιώτες για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Επίσης δήμαρχοι και περιφερειάρχες ανά την Ελλάδα μας υπόσχονται χώρους προπόνησης τους οποίους ακόμα να δούμε. Μόνο οι 5 κομμουνιστές δήμαρχοι θέλησαν πραγματικά να κάνουν κάτι για εμάς και τους δημότες τους! Αυτή τη φορά στις πολλαπλές εκλογές που έρχονται ήρθε η ώρα να κάνουμε την διαφορά!
Στηρίζουμε την μοναδική δύναμη που ήταν δίπλα μας, αυτούς που μας είπαν την αλήθεια, τους πραγματικούς αγωνιστές που ήταν εκεί όποτε τους χρειαστήκαμε. Λέμε ΝΑΙ στο ΚΚΕ, το μεγαλύτερο ΟΧΙ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμους και περιφέρειες, μαζί με ΚΚΕ στις ευρωεκλογές»!