Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σταυρούπολης


Αγγελόπουλος Χρίστος













Αθανασιάδου Αναστασία:  Είναι Κοινωνιολόγος, απόφοιτη του αντίστοιχου Τμήματος του Παντείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος της σημερινής Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Υπηρετεί ως εκπαιδευτικός στο 3ο Λύκειο Σταυρούπολης.









Αλμπανίδης Κωνσταντίνος












Αλχαζίδης Σοφοκλής












Αμοιρίδου Βαλασία (Βάσια): Κατοικεί μόνιμα στη Σταυρούπολη. Είναι έγγαμη μητέρα δύο παιδιών. Εργάστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στον τομέα της καθαριότητας. Είναι ενεργό μέλος του κλαδικού Σωματείου Καθαριστριών και Φυλάκων Θεσσαλονίκης.








Ανδριανίδου Χριστίνα: Είναι 52 χρονών. Κατοικεί μόνιμα στη Σταυρούπολη. Βοηθός φαρμακοποιού και Γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων στο Φάρμακο και Καλυντικό. Είναι Πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Σταυρούπολης της ΟΓΕ και μέλος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ως απόγονος αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.








Ασημακόπουλος Χαράλαμος: Γεννημένος το έτος 1953. Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ. Εργαζόταν σε βιοτεχνία βιβλιοδεσίας. Από το 1996 μέχρι και τη συνταξιοδότησή του, διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Κλαδικού Σωματείου Βιβλίου – Χάρτου.








Γουρλομάτης Αριστείδης













Γρυπούδη Τατιάνα 












Θεογνώστου Νικολέτα 












Καλλιαρίδου Ελένη:  Είναι 44 χρονών. Κάτοικος Σταυρούπολης. Είναι ξενοδοχοϋπάλληλος και μέλος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.










Καλλινικίδου Ελένη:  Γεννημένη το έτος 1981 και κάτοικος Σταυρούπολης. Σπούδασε και εργάζεται ως ποδολόγος. Είναι μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. 










Κονιάκος Παναγιώτης: Είναι 28 χρονών και κατοικεί μόνιμα στη Σταυρούπολη. Μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος του νυχτερινού ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Σταυρούπολης. Εργάζεται ως ηλεκτρολόγος στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης.









Κυριακού Πασχάλης:  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας – ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Είναι εκλεγμένος μέλος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με την Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Ε.Β.Ε.








Κωνσταντινίδου Κική (Ματίνα): Είναι 53 χρονών. Κάτοικος Σταυρούπολης. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως βοηθός συμβολαιογράφου και είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Νομού Θεσσαλονίκης Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας.








Μαυρουδής Ανδρέας:  Είναι 30 χρονών και μόνιμος κάτοικος Σταυρούπολης.  Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.










Μηνάς Δημήτρης: Κάτοικος Σταυρούπολης. Εργάζεται ως ηχολήπτης στο ραδιοφωνικό σταθμό «902 αριστερά στα FM».











Μπακογιώργος Γιώργος: 45 χρονών. Παντρεμένος με την Ελένη Αθανασιάδου. Έχουν δυο παιδιά τον Ηλία και την Αναστασία. Απόφοιτος της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στη Φαρμακλογία στην Ιατρική του ΔΠΘ. Είναι δημόσιος υπάλληλος. Έχει διατελέσει μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης, του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Πολίχνης, του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Πολίχνης και Οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας.




Μπιτζένης Χρήστος: Γεννήθηκε και ζει στην Σταυρούπολη. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στον χώρο των γραφικών τεχνών. Εκλεγμένος στο ΔΣ του Σωματείου γραφικών  τεχνών τύπου – χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας.










Παπαδόπουλος Ανδρέας: Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1958 και κατοικεί στην Σταυρούπολη. Παντρεμένος με 2 παιδιά. Εργάστηκε σαν οικοδόμος και καπνεργάτης. Σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ενεργό μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων.





Παπαδόπουλος Περικλής












Παταρίδης Γιώργος: Είναι 29 χρονών. Κατοικεί μόνιμα στη Σταυρούπολη. Τελειόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ. Άνεργος. Μέλος του Σωματείου Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης.










Ρακιτζή Παναγιώτα












Σιδηροπούλου Βέρα:  Είναι 25 χρονών. Απόφοιτη του 1ου ΓΕΛ Σταυρούπολης. Απόφοιτη του Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ.  με δράση στο Σύλλογο Φοιτητών της Σχολής της ως Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ. Είναι μέλος της Ομάδας Γυναικών Σταυρούπολης της ΟΓΕ και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. 








Σπυρίδου Σοφία: Γεννήθηκε και ζει στην Σταυρούπολη. Απόφοιτος της σχολής οικονομίας και διοίκησης του ΤΕΙ Σερρών. Πρώην δημοτική σύμβουλος με επικεφαλής της παράταξης τον Χρήστο Τσακίρη. Γραμματέας του ΔΣ του 2ου Δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης. Γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης γονέων του Δήμου Παύλου Μελά. Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας. Μέλος της θεατρικής ομάδας Ενδοχώρα.




Τουτσογλίδου Μελίνα: Είναι 47 χρονών. Είναι παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού. Μένει στην Ηλιούπολη και εργάζεται ως εργάτρια σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Ωραιόκαστρο. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Γραμματέας της Ομάδας Γυναικών Σταυρούπολης της ΟΓΕ.








Υφαντίδης Ιωακείμμ (Μάκης)












Χρήστου Γεωργία













Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Σταυρούπολης

Αγγελόπουλος Ανδρέας












Θεογνώστου Ευστράτιος












Θεοχαρούδη Αγγελική












Θεριανού Αικατερίνη 












Κοτανίδης Γεώργιος












Κούρτης Απόστολος












Ξανθόπουλος Ιωάννης












Παταρίδης Σπύρος: Είναι 61 χρονών. Κατοικεί μόνιμα στη Σταυρούπολη. Απόφοιτος Επαγγελματικής Σχολής Δομικών Έργων. Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος. Μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ.









Σπυρίδης Χαράλαμπος: Συνταξιούχος. Μέλος του σωματείου των συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος επί δημαρχίας Χρήστου Τσακίρη.







Τερζάκη Αντωνία








Τηλεντζίδου Χρυσούλα 







Χρήστου Ηλιάνα