Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Δημοτική Ενότητα Ευκαρπίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευκαρπίας



Αβραμίδης Παναγιώτης:  Γεννημένος το έτος 1956. Συνταξιούχος εργάτης στον τομέα του ξύλου.  Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Κατεργασίας Ξύλου και μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Ολυμπιάδα Σταυρούπολης». Διετέλεσε επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ενωτική Αγωνιστική Κίνησης Ευκαρπίας» στις Δημοτικές Εκλογές το 2006, που στηρίχτηκε από το ΚΚΕ.









Γκούσεβ Ανδρέας:  32 ετών. Κάτοικος Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας. Είναι απόφοιτος του 3ου ΓΕΛ Πολίχνης, κάτοχος διπλώματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στην Χημική Μηχανική του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι υποψήφιος Διδάκτορ Χημείας και διενεργεί Ερευνητική Εργασία το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).  




Ζαχαριάδου Ιωάννα:  Γεννήθηκε το έτος 1998 και μεγάλωσε στην Ευκαρπία. Απόφοιτη του 1ου ΓΕΛ Ευκαρπίας. Είναι φοιτήτρια του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζεται παράλληλα ως υπάλληλος επισιτισμού.










Κρουστάλλης Γιώργος:  Είναι 35 ετών. Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. με δράση στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών. Κατοικεί μόνιμα στην Ευκαρπία. Σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας στις λαϊκές αγορές. Είναι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής στο σωματείο «Μακεδονία» των Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας και μέλος του Δ.Σ. του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Αμπελοκήπων.  








Λαζαρής Αντώνης:  Γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Κατοικεί μόνιμα στις Εργατικές Κατοικίες Ευκαρπίας. Είναι εξωτερικός πωλητής σε φαρμακευτική εταιρεία και μέλος του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου – Καλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας.




Μάγγου Ευαγγελία (Λίτσα): Είναι 42 χρονών. Κατοικεί στους Ανθόκηπους. Πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως υπάλληλος σε συμβολαιογραφείο. Από τα μαθητικά της χρόνια συμμετείχε στο κίνημα ως Πρόεδρος του 15μελούς του 5ου Εσπερινού Λυκείου Θεσσαλονίκης και μέλος του Συντονιστικού Μαθητκών Συμβουλίων Νυχτερινών Σχολείων. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Ν. Θεσσαλονίκης – Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος. Διετέλεσε μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.





Μουστάκα Μαρία: Γεννημένη το 1966 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στην Ευκαρπία. Εκπαιδευτικός-δασκάλα. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Διδάσκει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας και είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Διδασκόντων. Είναι ενεργό μέλος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.










Παναγιωτίδης Αλέξανδρος:  Είναι 25 χρονών και κατοικεί μόνιμα στην Ευκαρπία. Σπουδάζει σε ΙΕΚ Αθλητική Δημοσιογραφία. Εργάζεται σε αθλητικά site σαν αρθρογράφος. Διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή αθλητικού περιεχομένου στο internet. Εργάζεται στον τομέα του επισιτισμού – τουρισμού.

Παπαδοπούλου Ευαγγελία (Λίτσα): Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και μόνιμος κάτοικος Ευκαρπίας. Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου". 












Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ευκαρπίας



Αρόγλου Μαρία-Μαλαμετένια:  Είναι 25 ετών. Κατοικεί μόνιμα στις Εργατικές Κατοικίες Ευκαρπίας. Απόφοιτη του Τμήματος Βαλκανικών, Σλάβικων κα Ανατολικών Σπουδών (Πολιτισμός και Γλώσσες) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Γυναικών Ευκαρπίας της ΟΓΕ. Εργαζόμενη στον τομέα του Επισιτισμού.




Γκούσεβ Αλέξανδρος. Είναι 30 ετών, μόνιμος κάτοικος Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας. Πτυχιούχος Δασολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ. Φοιτητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη» του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Κάτοχος κρατικού διπλώματος ναυαγοσώστη. Ιδιωτικός στον κλάδο του τουρισμού. 








Γκροζούδης Πασχάλης:  Επαναπατρισμένος πολιτικός πρόσφυγας από τη Ρουμανία. Συνταξιούχος εργάτης από τη βιομηχανία μετάλλου. Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό. Διετέλεσε επί σειρά ετών προπονητής ποδοσφαίρου στα παιδικά τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ευκαρπίας.






Καλογερούδης Κωνσταντίνος: Ετών 19. Φοιτητής του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.











Μάγγου Κονδυλία:  Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αυτοματισμού του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έχει αναπτύξει πλούσια δράση στο μαζικό λαϊκό κίνημα. Είναι μητέρα και εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος.









Παναγιωτίδης Κώστας:  Γεννήθηκε το 1956 στη Βέροια. Κατοικεί μόνιμα στην Ευκαρπία. Από το 1974 εργαζόταν στον κλάδο υποδηματοποιίας, ως τεχνίτης και τα τελευταία χρόνια ως λιμενεργάτης. Σήμερα είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ. 


Παπαδοπούλου Αναστασία (Νατάσα): Γεννημένη το έτος 1979. Κάτοικος Ευκαρπίας. Απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου οικονομικών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός.









Παπαδοπούλου-Μίλκογλου Βέτα:  Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στην Ευκαρπία. Παιδί προσφύγων από τη Μικρά Ασία, απόγονος αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Ως μητέρα δύο παιδιών συμμετείχε ενεργά σε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης. Διετέλεσε υπεύθυνη του Τμήματος Εικαστικών του Πνευματικού Κέντρου Ευκαρπίας. Είναι Πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Ευκαρπίας της ΟΓΕ. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και αγιογραφία






Παπαχριστούδη Μαρία: Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και μόνιμος κάτοικος Ανθοκήπων Ευκαρπίας. Εργαζόμενη στα S/M Σκλαβενίτης. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Δ.Σ. και μετέπειτα μέλος, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανθοκήπων Ευκαρπίας.











Παυλίδης Ευάγγελος: Γεννημένος το έτος 1972 στην Τασκένδη. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κοτσάνπαπα και πατέρας δύο παιδιών. Κατοικεί μόνιμα στην Ευκαρπία. Υπάλληλος - τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ.







Πορφυράκη - Κωνσταντινίδου Σωτηρία:  Συνταξιούχος. Μόνιμος κάτοικος Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας. Μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Γυναικών Ευκαρπίας της ΟΓΕ. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το χορό.











Χαβατζάς Θεόδωρος: 32 ετών. Ανέπτυξε δραστηριότητα στο μαθητικό κίνημα με το συντονιστικό όργανο των μαθητών Θεσσαλονίκης και εκλεγμένος πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου. Συνέχισε στο σπουδαστικό κίνημα, εκλεγμένος στα όργανα του τμήματος και της σχολής με τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας. Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και εργάζεται σε αντίστοιχη τεχνική εταιρεία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Συμμετέχει στο εργατικό κίνημα μέσα από το ΔΣ του Συνδικάτων Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές Κεντρικής Μακεδονίας.