Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Δημοτική Ενότητα Πολίχνης


Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πολίχνης



Ασπρίδης Στυλιανός:  Είναι 46 χρονών. Κατοικεί μόνιμα στα Μετέωρα. Έγγαμος με ένα παιδί. Ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο του φαρμάκου και μέλος του Συνδικάτου Εργαζομένων στο Φάρμακο και Καλλυντικό Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος.











Αυγέρου Ευγενία (Εύη).  Άνεργη Εμποροϋπάλληλος. Γεννήθηκε το 1981, κάτοικος  Πολίχνης. Είναι παντρεμένη με μια κόρη. Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου δημοτικού σχολείου Πολίχνης και μέλος του συλλόγου γυναικών Πολίχνης. Εργάστηκε στο εμπόριο και διατέλεσε μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων του Ν. Θεσσαλονίκης.






Γιαμουρίδης Χαράλαμπος:  Είναι 53 ετών και κατοικεί στην Πολίχνη. Καθηγητής – μαθηματικός, διδάσκει στο 2ο ΓΕΛ Πολίχνης. Πατέρας δύο παιδιών. Συμμετέχει στο συνδικαλιστικό κίνημα με το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.









Γιαννακιτσίδης Κωνσταντίνος:  Γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στα Μετέωρα. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος – αποθηκάριος. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης.  









Δερμεντζοπούλου - Τζιουβάρα Χρυσούλα: 
Γεννήθηκε στην Τασκένδη της πρώην ΕΣΣΔ, από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες. Συνταξιούχος. Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΠΕΑΕΑ-Δ.Σ.Ε. (Πολιτική σκηνή Θεσσαλονίκης).  







Δημάτης Ιωάννης: Γεννήθηκε το 1969 στο Ντύσσελντορφ Γερμανίας από μετανάστες γονείς. Κατάγεται από τον Άγιο Δημήτριο Πιερίας και μένει στην Πολίχνη εδώ και εικοσιδύο χρόνια. Απόφοιτος ΤΕΙΘ-ΣΕΥΠ. Εργάζεται ως Ιατρικός επισκέπτης. Συνδικαλίζεται στον χώρο του φαρμάκου και δραστηριοποιείται στην Λαϊκή επιτροπή Πολίχνης από την ίδρυσή της. Διετέλεσε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αηδημητρινών Θεσσαλονίκης.





Καλογερούδης Ιωάννης: Ετών 20. Φοιτητής του τμήματος Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μέλος του ΣΕΤΕΠΕ.









Καλπακίδης Ιωάννης. 
Είναι 20 ετών. Μεγάλωσε στα Μετέωρα Πολίχνης. Αποφοίτησε με άριστα από το 4ο ΓΕ.Λ. Σταυρούπολης και σήμερα είναι δευτεροετής φοιτητής στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ). Δραστηριοποιήθηκε στο μαθητικό κίνημα, έχει ενεργή δράση στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της Πανσπουδαστικής. Μέλος της ΚΝΕ και του Σ.Ε.Τ.ΕΠ.Ε.






Κολοβού Ευανθία (Εύα):  Γεννήθηκε στο Λιβάδι Ελασσόνας και κατοικεί μόνιμα στην Πολίχνη. Είναι συνταξιούχος μαία. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης. Ασχολείται ερασιτεχνικά με δημιουργίες πηλού.









Μπέλλου Αθηνά:  Γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στην Πολίχνη. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Γεωλογίας της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Πολίχνης και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης. Είναι μέλος του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» Βορείου Ελλάδος, που έχει σκοπό την υποστήριξη παιδιών με συγγενή καρδιοπάθεια. Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά.





Νικοπολιτίδου Παρθένα (Νένα): Είναι 42 ετών, παντρεμένη με δύο παιδιά. Απόφοιτη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνική εταιρεία.








Νοτάκης Δημήτριος: Είναι 20 χρονών και μόνιμος κάτοικος Μετεώρων Πολίχνης. Απόφοιτος του 3ου ΓΕΛ Πολίχνης. Πήρε ενεργό μέρος στο μαθητικό κίνημα. Σπουδαστής στο ΤΕΙ Σερρών. Αθλητής ποδοσφαίρου.









Νώτα Ευαγγελία:  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολίχνη και  στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΠΑ.ΠΕΛ(Ναύπλιο)όπου ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του Φ.Σ. Εργάστηκε ως παιδαγωγός σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και κατασκηνώσεις και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε φαρμακείο. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης και μέλος του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας.


Παλάντζας Νικόλαος:  Είναι 54 ετών και κατοικεί μόνιμα στα Μετέωρα. Πατέρας δύο παιδιών. Καθηγητής – Θεολόγος, διδάσκει στο 1ο Γυμνάσιο Πολίχνης. Συμμετείχε στο γονεϊκό κίνημα, στα Δ.Σ. του 6ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης και στην Ένωση Γονέων Πολίχνης. Είναι εκλεγμένος με το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και Γραμματέας της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και αντιπρόσωπος στο Γ.Σ. της ΕΔΟΘ.


Παναγιωτίδου Αφροδίτη:  Κάτοικος Πολίχνης. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά. Απόφοιτος του Τμήματος Βρεφονηπιοκομίας. Ανέπτυξε πλούσια δράση στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ Πολίχνης, ως Πρόεδρος. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης (μέλους ΟΓΕ).







Σιάκη Μαρίνα-Νίκη:  Είναι 22 χρονών και κατοικεί στα Μετέωρα. Απόφοιτος του 2ου ΓΕΛ Νεάπολης και ιδιωτικού ΙΕΚ του Τμήματος Φυσικοθεραπείας. Σπουδάστρια στον Τομέα Υγείας του 6ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, μέλος του 15μελούς. Εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα τηλεφωνικών πωλήσεων και στο ΔΑΚ Πανοράματος. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΣΥΣΠΙΣ» Ιδιωτικών ΙΕΚ. Είναι μέλος του Σ.Ε.ΤΕ.Π.Ε. και μέλος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης. 





Σταυρίδου Δέσποινα. 21 ετών, φοιτήτρια και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ΔΠΘ. 







Στολτίδης Αλέξανδρος:  Γεννήθηκε το 1953 στον Αχινό Σερρών και κατοικεί μόνιμα από το 1982 στην Πολίχνη. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον «Φοίνικα Πολίχνης», «Εθνικό Πειραιά», «Κιλκισιακό» και “IFK Βέρτερβικ Σουηδίας». Συνταξιοδοτήθηκε από την ΕΛΕΠΑΑΠ ως οδηγός σχολικού. Ανέπτυξε δράση στο επιχειρησιακό σωματείο ως μέλος του ΔΣ.









Ταϊτζόγλου Γιάννης:  Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966 και κατοικεί στην Πολίχνη. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Προπονητής μπάσκετ. Μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Μπάσκετ και του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Μπάσκετ Θεσσαλονίκης. Σπουδάζει σε ΙΕΚ φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.








Τασιούδης Αθανάσιος. Είναι 53 ετών. Παντρεμένος με 2 παιδιά. Νοσηλευτής στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.









Τόλοζλης Απόστολος: Γεννημένος το έτος 1957 στη Μυρρίνη Σερρών. Μόνιμος κάτοικος Μετεώρων. Ασφαλιστικός πράκτορας.









Τσεμεκίδου Ευδοξία: 45 ετών. Είναι παντρεμένη με τον Ηρακλή Τσαβδαρίδη και έχουν δύο παιδιά. Κάτοικος Μετεώρων. Ιδιωτική υπάλληλος, διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Κάτοχος πτυχίου του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.





Φωτιάδου Νίνα (Κωνσταντίνα):  Είναι 26 χρονών. Απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας στην Κρήτη. Εργαζόμενη ως Κοινωνιολόγος στον «Άγιο Παντελεήμονα». Εκλεγμένος μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης.









Χαραλαμπίδης Χρήστος:  Γεννήθηκε το 2001 και ζει στην Πολίχνη. Είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Πολίχνης και απόφοιτος του 3ου Γυμνασίου Πολίχνης. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, συμμετέχοντας σε ομάδα βόλεϊ του «Πήγασος Πολίχνης». Είναι Αντιπρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου του και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Θεσσαλονίκης. 












Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Πολίχνης

Αμανατίδης Δαμιανός:  Γεννημένος το έτος 1966 στο Κιλκίς, κάτοικος Πολίχνης.











Αναστασιάδου Αλεξάνδρα:  Γεννήθηκε το 1970 και κατοικεί στην Πολίχνη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ. 










Αρόγλου Φώτης:  Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Εργάτης σε εργοστάσιο. Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.










Γιαμουρίδης Νικόλαος:  Είναι 21 ετών. Απόφοιτος του 1ου ΓΕΛ Πολίχνης και φοιτητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. 










Ελευθεριάδου Έμμυ:  Κατοικεί μόνιμα στα Μετέωρα. Μητέρα 3 παιδιών, με δράση στο γονεϊκό κίνημα, ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Πολίχνης. Είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με δράση στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης. Δραστηριοποιήθηκε στον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Φίλων Παραλίας Βρασνών» ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.


Ζωγόπουλος Αθανάσιος: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα  και  στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΠΑ.ΠΕΛ(Ναύπλιο). Από το 2013 είναι μόνιμος  κάτοικος  Πολίχνης και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Έχει υπάρξει μέλος του Δ.Σ  του Φ.Σ. και μέλος Δ.Σ του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας. Διαιτητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (ΕΟΜΑ).


Κανίδου Άννα:  Κατοικεί μόνιμα στην Πολίχνη. Υπήρξε ενεργό μέλος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται ως βοηθός θαλάμου στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης.











Μελισσίδου Ευαγγελία. Γεννήθηκε το 1981 και κατοικεί μόνιμα στην Πολίχνη. Ιδιωτική υπάλληλος. Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών Ιματισμού Δέρματος Κλωστοϋφαντουργίας Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι μητέρα δύο παιδιών.








Μπαλανάσιου Αφροδίτη: Είναι 31 ετών. Παντρεμένη, μητέρα μίας κόρης. Ιδιωτική Υπάλληλος - άνεργη. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης.









Νικοπολιτίδης Ναπολέων: 75 χρονών. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός - μαθηματικός. Κάτοικος Μετεώρων. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πολίχνης. Τα τελευταία 23 χρόνια υπηρετεί τον ΑΕΣ Μετεώρων, στηρίζοντας πολιτιστικές δράσεις αλλά και τα τμήματα πινγκ πονγκ και μπάσκετ. Έχει περισσότερα από 25 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας σε ερασιτεχνικά σωματεία και κυρίως στον Εθνικό Μετεώρων.





Παναγιωτοπούλου - Μωραϊτου Άννα: Γεννημένη το 1945 στα Λιμενάρια Καβάλας. Μόνιμος κάτοικος Πολίχνης. Συμμετείχε ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου. Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ.








Πάσσαρης Βασίλης:  Γεννήθηκε το 1976 στη Δυτική Γερμανία και κατοικεί μόνιμα στην Πολίχνη. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία Security.










Ταρχανίδης Ιωάννης: 34 ετών. Κάτοικος Μετεώρων. Ελεύθερος επαγγελματίας. Διατηρεί πρατήριο άρτου στην Πολίχνη.










Τικέλλης Στέφανος: Γεννήθηκε το έτος 1979 στην Αθήνα. Κατοικεί στα Μετέωρα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δομικής Μηχανικής του ΤΕΙ Πειραιά και του Τμήματος Γεωτεχνικής Μηχανικής του Α.Π.Θ. Πολιτικός μηχανικός επιθεωρητής κτιρίων.