Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Παύλου Μελά για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο δήμο.

Α


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που έκαναν το βήμα και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συμπόρευσης μαζί μας. Τους δεκάδες ανθρώπους που έδωσαν την μάχη πλάι μας, που τίμησαν με την παρουσία τους το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έκανε το βήμα πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους κόκκινη ψήφο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο δεν είναι θετικό για το λαό της περιοχής. Σε κάθε περίπτωση, η δημοτική αρχή που θα εκλεγεί την 2η Κυριακή θα βρίσκεται απέναντι από τις πραγματικές ανάγκες του λαού μας. Αυτό αποδείχθηκε και στο παρελθόν με τους ανθρώπους που θα διοικήσουν να έχουν δοκιμαστεί στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής από διάφορες θέσεις διοίκησης τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θα εκφράσουμε την αντίθεσή μας, με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους.

Η πόλωση, οι ψεύτικες υποσχέσεις, τα εκβιαστικά διλήμματα επέδρασαν αρνητικά στο πολιτικό κριτήριο του λαϊκού κόσμου ο οποίος δεν έχει ακόμα πιστέψει στην πραγματική του δύναμη. Αυτό εκφράστηκε και στο εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στο Δήμο, στο οποίο καταγράφεται εκτός των άλλων τάση συντηρητικοποίησης και ανοχής στον εθνικισμό και στην ακροδεξιά.

Η εκλογική μας δύναμη που μας δόθηκε θα κατατεθεί στους αγώνες της καθημερινότητας, σε κάθε γειτονιά, για κάθε μικρό ή μεγάλο λαϊκό πρόβλημα. Θα είμαστε η φωνή, τα μάτια και τα αυτιά  του λαϊκού ανθρώπου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα αποτελέσουμε σύμμαχο στην αναχαίτιση της σημερινής βάρβαρης πολιτικής. Συνεχίζουμε τον δύσκολο και δίκαιο αγώνα με πείσμα και αισιοδοξία για τις μάχες που έρχονται!