Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πολύ καλή η συγκέντρωση στα Μετέωρα. Την Πέμπτη η συγκέντρωση στην Ευκαρπία

Πολύ καλή (διπλάσια σε συμμετοχή από τις αντίστοιχες του 2010 και του 2012) ήταν η σημερινή (7 Μάη) συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Μετέωρα.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό από τη Νένα Νικοπολιτίδου, ηλεκτρολόγο μηχανικό, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση και κάτοικο Μετεώρων, η οποία αναφέρθηκε στο αντιλαϊκό έργο της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και στην στρατηγική σύγκλιση όλων των άλλων δυνάμεων..
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Βούρτσας, υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά ο οποίος ανέφερε ότι και στις εκλογές της Τοπικής Διοίκησης συγκρούονται δύο γραμμές στις οποίες όλοι πρέπει να πάρουν θέση: από τη μια μεριά είναι η πολιτική των κυβερνήσεων, του μεγάλου κεφαλαίου και της ΕΕ και από την άλλη τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.



Ο Γιώργος Βούρτσας τόνισε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μοναδική παράταξη που έχει τη διάθεση και την εμπειρία να συγκρουστεί με την κεντρική διοίκηση και ως εκ τούτου η μοναδική που μπορεί να διεκδικήσει προς όφελος των δημοτών.
Αναφέρθηκε διεξοδικά στα άμεσα μέτρα που θα πάρει η Λαϊκή Συσπείρωση από κοινού με το λαϊκό κίνημα για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας και κάλεσε όλους να αναλογιστούν πόσοι από όσους σήμερα τάζουν λαγούς με πετραχήλια θα είναι  μετά τις εκλογές δίπλα στη λαϊκή οικογένεια....

Κατέληξε λέγοντας ότι η μάχη είναι ενιαία γιατί ενιαία είναι και η επίθεση που δέχεται ο λαός καλώντας σε αποφασιστικό δυνάμωμα του ΚΚΕ παντού: στον δήμο, στην περιφέρεια, στην ευρωβουλή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι, να φτάσουν παντού τα κόκκινα ψηφοδέλτια.

Επόμενος σταθμός η συγκέντρωση στην Ευκαρπία την Πέμπτη 8 Μάη στις 8μμ, στην πλ. Δημοκρατίας.

Ακολουθούν φωτογραφίες: