Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση χαιρετίζει τους χιλιάδες ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν και στον Δήμο Παύλου Μελά. Ιδιαίτερα απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στα εκατοντάδες μέλη, οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έδωσαν με αυταπάρνηση τη μάχη μέσα σε ένα προεκλογικό κλίμα ιδιαίτερα δύσκολο με τα παζάρια, τα ρουσφέτια, τους εκβιασμούς να κυριαρχούν.
Η Λαϊκή Συσπείρωση πέτυχε ποσοστό 7,46% και 2 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά.
Στις περιφερειακές εκλογές, στα τμήματα του Δήμου Παύλου Μελά, το ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν 11, 15%. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό του ΚΚΕ στον Δήμο μας στις εκλογές του Ιουνίου 2012 ήταν 5,5% και ο πρώτος γύρος των τοπικών εκλογών έδειξε σαφή τάση επανάκαμψης προσεγγίζοντας τα ποσοστά του Μάη του 2012.
Αναμφίβολα, πρόκειται για θετικό αποτέλεσμα, αντίστοιχο του πανελλαδικού, κυρίως όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές. Υπενθυμίζουμε ότι το συνολικό πανελλαδικό αποτέλεσμα ήταν 8,8%.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους εργάτες, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και την προσεχή Κυριακή 25 Μάη ψηφίζοντας με ενιαίο κριτήριο και στις τρεις κάλπες.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.
Άκυρο και Λευκό στις κάλπες δημοτικών και περιφερειακών.

Όλοι στον αγώνα! 
Να μη χαθεί ούτε ώρα μέχρι την Κυριακή!
Πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά για δυνατό ΚΚΕ παντού, δύναμη κι ελπίδα του λαού!