Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Η Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ καταδικάζει την απόφαση στις 13/1/20 της διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά


ΣΧΟΛΙΟ της Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/1/20
Η Τ.Ο.  Δυτικής Θεσσαλονίκης  του ΚΚΕ καταδικάζει την απόφαση στις 13/1/20    της διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά ,  να επιβάλει άλλο ένα χαράτσι στις πλάτες του λαού, στο δρόμο της ιδιωτικοποίησης όλων των υπηρεσιών και χώρων του δήμου,  για χάρη της ανταποδοτικότητας και του κέρδους.
Με την αυγή του 2020,  στο δρόμο  της  ¨κανονικότητας¨ της κυβέρνησης της Ν.Δ., που συνεχίζει από εκεί που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα βάρη που επωμίζεται ο λαός ολοένα να αυξάνονται (εργασιακή ζούγκλα, φοροληστεία, αντιασφαλιστικός νόμος, υποβάθμιση υπηρεσιών, κατάργηση δικαιωμάτων, καταστολή),  η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του Π. ΜΕΛΑ πήρε μια πολιτική απόφαση, ευθεία βολή στην ελεύθερη διακίνηση και ανταλλαγή ιδεών, αφού επιβάλλει για κάθε συζήτηση-συνέλευση-ημερίδα-δραστηριότητα, πολιτικού, συνδικαλιστικού, συλλογικού φορέα την καταβολή υψηλού χρηματικού αντίτιμου.
Σε μια περίοδο που ανασύρουν την ¨εθνική συνεννόηση¨, την ¨ομοψυχία¨ για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή (και με την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας και με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς), θέλουν να επιβάλουν «σιγή νεκροταφείου», με την συμβολή και του δήμου μας,  αφού για μια πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του ΚΚΕ απαιτείται τουλάχιστον 200 ευρώ+ ΦΠΑ.  
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ, η παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ, καταψήφισε την πρόταση αναδεικνύοντας τις ανάγκες που έχει ο λαός της περιοχής.
Το ΚΚΕ δεν υποχωρεί, δεν φιμώνεται.
Θα συνεχίσει να καταδεικνύει τα αίτια για τα δεινά του λαού και
να αναδεικνύει το δρόμο διεξόδου για την καλυτέρευση της ζωής του.

Η Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης καλεί το λαό, μέσα από τους συλλόγους, τα σωματεία, τους φορείς του, να μην επιτρέψει την εφαρμογή της απόφασης, μαζικά και οργανωμένα να διεκδικήσει παροχές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες δωρεάν.