Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά προκαλεί για μια ακόμα φορά. Με δηλώσεις του (που πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο)  ουσιαστικά καταγγέλλει όλους όσους αντιδρούμε στα σχέδια τσιμεντοποίησης της πλατείας Τερψιθέας ότι δήθεν παρεμποδίζουμε τους δημότες να ασκήσουν τα λατρευτικά τους καθήκοντα.

Πέρα από το προφανές του πράγματος, ότι δηλαδή ο κ.Παπαδόπουλος λαϊκίζει ασύστολα με σκοπό να καπηλευτεί το θρησκευτικό συναίσθημα, υπάρχει και κάτι ακόμα, λιγότερο γραφικό και περισσότερο επικίνδυνο: ο Δήμαρχος Παύλου Μελά συνεχίζει την τακτική υποδαύλισης του "κοινωνικού αυτοματισμού", τακτική που απ' ότι φαίνεται έμαθε καλά, τόσα χρόνια στα θρανία του ΠΑΣΟΚ...
Την ώρα δηλαδή που λαός της πόλης μας οφείλει να ενωθεί για να αντιπαλέψει την εξαθλίωση και την αντιλαϊκή πολιτική που τη γεννά, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά επιδιώκει -εν έτει 2014- να μας διαχωρίσει σε "αμνούς" και "ερίφια" για να προωθήσει τα σχέδιά του για τσιμεντοποίηση των τελευταίων ελεύθερων χώρων.
Καρατάσιου, Παύλου Μελά, ΑΓΝΟ, πλ.Τερψιθέας: όλα στο βωμό του κέρδους των μεγαλοεργολάβων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον λαό του Δήμου Παύλου Μελά να αγωνιστεί ενάντια στα σχέδια του Δημάρχου και των πολιτικών πατρώνων του. Να καταδικάσει στον δρόμο αλλά και στην κάλπη την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Να στείλει στα σπίτια τους όσους εφαρμόζουν αυτή τη βάρβαρη πολιτική σε τοπικό επίπεδο.