Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Τον περασμένο Οκτώβριο αποκαλύφθηκε ότι σε πολυκατοικία στην Οδό Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη, ακριβώς απέναντι από τον Παιδικό Σταθμό της Πρόνοιας, τοποθετήθηκαν (μέσα σε ένα βράδυ) κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Με πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκαν μια σειρά κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο Παύλου Μελά.

Στην πρώτη από αυτές τις συγκεντρώσεις, παρουσία εκατοντάδων κατοίκων ο Δήμαρχος Παύλου Μελά "δεσμεύτηκε" ότι θα κάνει το παν για να απομακρυνθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Για του λόγου το αληθές υπάρχει το παρακάτω βίντεο:


Φυσικά μετά από αυτή του τη δέσμευση, δεν μας "ξανατίμησε" με την παρουσία του. ..

Έξι μήνες μετά ο Δήμος δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις των κατοίκων και οι κεραίες στέκουν αγέρωχες πάνω από τα κεφάλια μας σπέρνοντας θάνατο για να αυγατίζουν τα κέρδη των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Δεν πρόκειται για αμέλεια. Πρόκειται για ιδεολογικό προσανατολισμό που θέλει τα πάντα (περιβάλλον, ελεύθεροι χώροι, υγεία κοκ) να θυσιάζονται στο βωμό των κερδών του κεφαλαίου. 
Αυτόν τον ιδεολογικό προσανατολισμό υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί η απερχόμενη δημοτική αρχή, αλλά και όλοι οι "νεόκοποι σωτήρες" που ξεπήδησαν από τα σπλάχνα της. 

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του...