Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΚΑΡΕΖΗ"-ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕΟι εκδηλώσεις των οργανώσεων Πολίχνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα πλαίσια του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συνεχίζονται, αυτή τη φορά με παιδική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιούλη, στις 7:30μμ στο πάρκο "Τζένη Καρέζη" στην Πολίχνη.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει τραγούδια, χορό, κατασκευές, παιχνίδια και παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Αγάπιου Αγαπίου.

Η είσοδος, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου και θα συλλέγονται τρόφιμα για ανέργους και μονογονεϊκές οικογένειες από τη Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης.

Εν τω μεταξύ ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στο λαϊκό-ποντιακό γλέντι που διοργάνωσαν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ χθες, Παρασκευή 11 Ιούλη, στον ίδιο χώρο. Ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή τους συμμετοχή τον Χρήστο, τον Μωϋσή και τον Γιάννη που συνέβαλλαν στο ποντιακό ξεφάντωμα καθώς και το ρεμπέτικο σχήμα των παιδιών της ΚΝΕ. Ακολουθούν φωτογραφίες: