Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Κυριάκο βγήκες οφσάιντ…







Δήμου Παύλου Μελά



Κυριάκο βγήκες οφσάιντ…



Η ΝΔ με επικεφαλής τον Κ. Μητσοτάκη προχώρησε σε περιοδεία στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Την «τιμητική»του είχε και ο  Δήμος Παύλου Μελά, με τον Δήμαρχο Δ. Δεμουρτζίδη να συντροφεύει τον Πρόεδρο της ΝΔ στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, ιδιαίτερο βάρος έριξε στην νεολαία και σε μαθητές παίζοντας μαζί τους και ποδοσφαιράκι…


Αλήθεια τι «γυρεύει η αλεπού στο παζάρι»;

Πραγματικά μόνο ως «απειλή» μπορούμε να δεχθούμε την αναφορά του Μητσοτάκη ότι η Δυτική Θεσσαλονίκη θα είναι η πρώτη ωφελημένη από την πολιτική της ΝΔ. Ο λαός του Δήμου μας και της Δυτικής Θεσσαλονίκης  γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο «ωφελήθηκε» από τα μνημόνια που ψήφησε η ΝΔ μαζί με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων και τις φοβερές συνέπειες τους για την ζωή του λαού και της νεολαίας της περιοχής.
Η ΝΔ, η δημοτική αρχή του Δήμου  και τα υπόλοιπα πολιτικά τους τοπικά στελέχη στον Δήμο είναι αυτοί οι οποίοι εφάρμοσαν πρώτοι όλες τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις και διαγωνίζονται με το ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι ο καλύτερος στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής!
Η ΝΔ, η δημοτική αρχή του Δήμου  και τα υπόλοιπα πολιτικά τους τοπικά στελέχη στον Δήμο είναι αυτοίπου λένε να μονιμοποιηθεί ο «ΕΝΦΙΑ» και να το συγκεντρώνει ο Δήμος ως δημοτικό χαράτσι την ίδια στιγμή που στηρίζουν την προκλητική συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους εφοπλιστές για εθελοντική - συμβολική συμμετοχή στα φορολογικά βάρη!
Η ΝΔ, η δημοτική αρχή του Δήμου  και τα υπόλοιπα πολιτικά τους τοπικά στελέχη στον Δήμο είναι αυτοί που καταψήφισαν και δεν στήριξαν την πρόταση νόμου  του ΚΚΕ για κατάργηση του άρθρου 103 που μπαίνει εμπόδιο στην μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την στιγμή που στον Δήμο μας υπάρχουν μόνο 7 καθαρίστριες εσωτερικού χώρου για να την καθαριότητα όλων των δημοτικών κτιρίων!
Η ΝΔ, η δημοτική αρχή του Δήμου  και τα υπόλοιπα πολιτικά τους τοπικά στελέχη στον Δήμο είναι έτοιμα να παραδώσουν τι κάθε σπιθαμή γης ως «φιλέτο» στους ιδιώτες, με τα στρατόπεδα του Δήμου να φαντάζουν τα «κύρια πιάτα», όπως αποδεικνύει και το σχέδιο οικονομικής βιωσιμότητας που βγήκε στην δημοσιότητα για το Παύλου Μελά!


Στις εκλογές αυτές δίνουμε την δική μας απάντηση! Κάνουμε πέρα όλους αυτούς που μας κοροϊδεύουν και καταστρέφουν την ζωή μας. Κάνουμε την πραγματική διαφορά και δεν ψάχνουμε διαφορές ανάμεσα σε αυτούς που εφαρμόζουν τα βάρβαρα μέτρα!

Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Ισχυροποιούμε παντού το ΚΚΕ!