Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μαζική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πολίχνη. Λεωφορεία για τη συγκέντρωση στο Βελλίδειο (φωτό)


Μαζική ήταν η συγκέντρωση που διοργάνωσαν το Σάββατο 17 Γενάρη, στο δημοτικό Θέατρο "Έλλη Παπαπαναγιώτου" οι Κομματικές Οργανώσεις Πολίχνης και Μετεώρων του ΚΚΕ.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θανάσης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Κοτανίδης, δημοτικός σύμβουλος Π.Μελά και υποψήφιος βουλευτής.
Η δραστηριότητα των Κ.Ο κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα με συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές για να φτάσει σε κάθε λαϊκό σπίτι το ψηφοδέλτιο με το σφυροδρέπανο.

Επίσης οι Κομματικές Οργανώσεις ενημερώνουν ότι δρομολογούν λεωφορεία για την συγκέντρωση της Τρίτης 20 Γενάρη στο Βελλίδειο με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 18:15 από τα σκαλάκια του δημαρχείου Πολίχνης.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2310656109, 2310624126.



Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πετυχημένο το λαϊκό γλέντι-με μεγαλύτερη ένταση στον αγώνα-συγκέντρωση το Σάββατο στην Πολίχνη


Μαζική ήταν η συμμετοχή των κατοίκων της Πολίχνης στο λαϊκό γλέντι που διοργάνωσαν από κοινού οι ΚΟΒ Πολίχνης και Μετεώρων του ΚΚΕ την Κυριακή 11 Γενάρη στο πν. Κέντρο της Πολίχνης, επί της οδού Ελπίδος.
Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ μετέτρεψαν το γλέντι σε μια μαζική διαδήλωση στήριξης του Κόμματος στην επικείμενη εκλογική μάχη και πήραν λίγες "ανάσες" πριν την τελική ευθεία.
Εν τω μεταξύ με συνεχείς συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις συνεχίζεται η δραστηριότητα των κομματικών οργανώσεων. Κορύφωση αυτής της δράσης θα αποτελέσει η προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο 17 Γενάρη, στις 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο "Έλλη Παπαπαναγιώτου".
Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον σ/φο Θανάση Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ, υποψήφιο Βουλευτή ενώ θα χαιρετήσει ο Γιώργος Κοτανίδης, υπ.βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά.



  

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΝ ΚΟΒ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ


Λαϊκό γλέντι, με σπιτικούς μεζέδες, άφθονο κρασί και καλή λαϊκή μουσική πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ Πολίχνης και Μετεώρων, την Κυριακή 11 Γενάρη, στις 12:30 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης.
Προσκλήσεις για το γλέντι διατίθενται από τις ΚΟΒ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι δραστηριότητες των οργανώσεων με πλούσιο πρόγραμμα συσκέψεων, περιοδειών και εξορμήσεων για να σπάσει ο λαός τα δεσμά του φόβου και των αυταπατών και να γεμίσουν οι κάλπες με τα κόκκινα ψηφοδέλτια της ανατροπής, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.